Akció!

Toshiba Haori klímaberendezés 3,5 kW – Fűtési hatékonyság A+++

629 000 Ft

Leírás

Toshiba Haori klíma berendezés: attraktív, egyedi textil borítás

Menő megjelenés, műszaki csúcstechnika, innováció a  falon, vagyis egy modern Design beltérivel bővül a TOSHIBA lakossági klímakészülékek palettája, azaz piacra került a Toshiba a Haori klíma berendezés család. Design beltérivel bővül a TOSHIBA lakossági klímakészülékek palettája. A HAORI név elegánsan tükrözi az új  beltéri egységet, de készülék nem csak külsejével nyűgöz le mindenkit, technikailag sem hagy maga után kívánnivalót.

Termékjellemzők

HAORI oldalfali készülékünk kiemelkedően magas energiahatékonysággal rendelkezik, tehát legyen szó hűtésről vagy éppen fűtésről, spórolósan teszi a dolgát. Beépített WIFI moduljának köszönhetően applikáción keresztül is elérhetőek a funkciói, akár ALEXA-n vagy Google Assistant-on is. Beltéri egységünkbe intelligens levegővezető rendszer kapott helyet, mely a Hada Careflow és 3D-Airflow egységéből áll össze.

A levegő tisztaságának tökéletességéről az ionizátorral kiegészített ózonos levegőszűrő, valamint az Ultra Pure szűrő gondoskodik. A mindennapok gondtalanságáról a heti időzítő, az automatikus öntisztító funkció és a Hi Power üzemmód kezeskedik.

A TOSHIBA által formatervezett készülék innovatív textil koncepciójának köszönhetően, a beltéri egység megjelenése rugalmasan alakítható, ezáltal végtelen lehetőséget rejt a design tekintetében. A készülék alaptartozéka két különböző árnyalatú szürke textilborítás, valamint további négy szín opcionálisan választható. Mindezen felül a TOSHIBA biztosítja a burkolat szabásmintáját, így beltérink kinézetének csak a képzeletünk szab határt.

A felső középosztály formatervezett oldalfali készüléke sokoldalú textilborítás-koncepcióval, kiváló energiahatékonysággal és alaptartozékként beépített WiFi modullal. 1:1 szóló kültéri egységgel együtt vagy további beltéri egységekkel kombinálva történő felhasználásra egy 2–5 helyiséget kiszolgáló multi kültéri egységhez.

Hűtőteljesítmény 2,50 – 4,60 kW
Fűtőteljesítmény 3,20 – 5,50 kW
Teljesítményfelvétel (min./névl./max.) 0,90 – 1,90 kW
Teljesítményfelvétel (min./névl./max.) 0,89 – 1,72 kW
Energiahatékonysági fűtés A+++
Energiahatékonysági hűtés A+++ – A++
Méretek (M x Sz x Mé) 550 x 780 x 290 mm
Hangteljesítményszint 0 – 61 dB(A)
  • Konfiguráció – Allround

További információk

Antibakteriális szűrő

Energiaosztály

Fűtés

Garancia

WIFI

Zaj (dB)