Panasonic Standard FZ 60 6,0 kW

613 990 Ft

 

További termék árak

  • Panasonic Standard FZ 2,5 kW 193 230 Ft
  • Panasonic Standard FZ 3,5 kW 212 750 Ft
  • Panasonic Standard FZ 5,0 kW 336 100 Ft
  • Panasonic Standard FZ 6,0 kW 447 990 Ft

Elfogyott

Leírás

Az otthoni termékcsalád alap modellje hagyományos, inkább csak hűtési célokra tervezett klímaberendezése. Ennek a berendezésnek is van fűtési opciója, de csak kiegészítő fűtésre ajánlott. Hűtési hatékonysága viszont kiemelkedő. Panasonic termék, tehát igencsak csendes.

Funkciók

Garancia 2 év teljeskörű garacia, a kompresszorra 5 év

Szezonális hatásfok A légkondicionáló berendezés jó szezonális hatásfokkal rendelkezik mind hűtés mind fűtés üzemmódban. Fűtésre is kitűnő, ajánlható elsődleges fűtési megoldásként is.

Szuper csendes Mindössze 20 dB zajszint szupercsendes üzemmódban a pihentető és nyugodt alvásért.

PM2,5 szűrő A levegőben lebegő részecskék (PM2,5) port, koszt, füstöt és folyadékcseppeket tartalmaznak. Ezek a 2,5 μm méretű részecskék könnyen bejutnak a tüdőbe, ezért egészségügyi problémákat okozhatnak.

Csak fűtés Fűtés akár -15 °C-os hőmérséklet mellett. A légkondicionáló hőszivattyú üzemmódban akár -15 oC-os külső hőmérséklet esetén is működik.

Szagtalanító funkció A hőcserélő tisztítását biztosító funkció, amely megakadályozza a szagok terjedését. Működése alatt a ventilátor átmenetileg kikapcsolt állapotban marad, hogy a hőcserélő tisztítása közben ne keletkezzenek kellemetlen szagok.

Hot Start Fűtési, valamint a fagymentesítési ciklus megkezdése után a beltéri ventilátor akkor lép működésbe, ha a beltéri hőcserélő már felmelegedett.

Nagy teljesítményű üzemmód A gyors és hatékony intenzív üzemmód olyankor ideális, amikor az év legmelegebb vagy leghidegebb napjain használja a rendszert. Maximális teljesítménnyel dolgozik annak érdekében, hogy 15 percen belül elérje a kívánt hőmérsékletet

Soft dry üzemmód A „Soft Dry” üzemmód finom légáramoltatás segítségével csökkenti a szoba magas páratartalmát, így jelentős hőmérsékletingadozás nélkül biztosít komfortérzetet.

Wi-Fi, Okosotthon Opciósan rendelhető kiegészítők

Kétirányú légáram vezérlés Ez a funkció lehetővé teszi a légáramlás irányának függőleges irányú szabályozását, és távirányító segítségével kényelmesen beállítható

Automatikus újraindulás Ez a funkció lehetővé teszi a berendezés biztonságos újraindítását, ha a működés valamilyen szokatlan ok, például áramszünet miatt leállt. Amint az áramellátás helyreállt, az egység megkezdi a leállás előtti paramétereknek megfelelő üzemelést.

LCD kijelzős vezeték nélküli távirányító

Valós idejű óra egyszerű működésidőzítővel Ezzel a funkcióval 24 órás időszakokra vonatkozóan megadhatja az egység bekapcsolásának és kikapcsolásának időpontját (óra és perc)

Öndiagnosztika Amennyiben egy adott funkció nem megfelelően működik, a rendszer öndiagnózist végez, ami egyszerűbb szervizelést tesz lehetővé.

További információk

Garancia

Energiaosztály

Fűtés

Zaj (dB)

WIFI

Antibakteriális szűrő