Panasonic Super Compact TZ 3,5 kW – fűtési hatékonyság A++

406 300 Ft

Elfogyott

Leírás

Az otthoni termékcsalád kompakt modellje kivételesen csendes, remek fűtési hatékonysággal rendelkezik. Szolgáltatásaiban felvonultatja azokat a funkciókat, melyek egy átlag otthonban elegendőek a kitűnő komfortérzet biztosításához. Állandó használatra ajánlott. Aki hűteni és fűteni is szeretné otthonát, s mindezt gazdaságosan, egészen biztosan örömét leli ebben a berendezésben.

 

Funkciók

Garancia 2 év teljeskörű garacia, a kompresszorra 5 év

Szezonális hatásfok A légkondicionáló berendezés jó szezonális hatásfokkal rendelkezik mind hűtés mind fűtés üzemmódban. Fűtésre is kitűnő, ajánlható elsődleges fűtési megoldásként is.

Szuper csendes Mindössze 20 dB zajszint szupercsendes üzemmódban a pihentető és nyugodt alvásért.

PM2,5 szűrő A levegőben lebegő részecskék (PM2,5) port, koszt, füstöt és folyadékcseppeket tartalmaznak. Ezek a 2,5 μm méretű részecskék könnyen bejutnak a tüdőbe, ezért egészségügyi problémákat okozhatnak.

Aerowings Az Aerowings nagyobb kényelmet biztosít. A beltéri egység beépített kettős lapátozásával a levegő közvetlenül a mennyezetre áramoltatható, ezzel pedig zuhanyszerű hűtőhatás érhető el.

Csak hűtés akár -10 °C-os hőmérséklet mellett. A légkondicionáló kizárólag hűtő üzemmódban működik, ha a külső hőmérséklet -10 °C.

Csak fűtés  akár -15 °C-os hőmérséklet mellett. A légkondicionáló hőszivattyú üzemmódban akár -15 oC-os külső hőmérséklet esetén is működik.

Szagtalanító funkció  A hőcserélő tisztítását biztosító funkció, amely megakadályozza a szagok terjedését. Működése alatt a ventilátor átmenetileg kikapcsolt állapotban marad, hogy a hőcserélő tisztítása közben ne keletkezzenek kellemetlen szagok.

Hot Start fűtési, valamint a fagymentesítési ciklus megkezdése után a beltéri ventilátor akkor lép működésbe, ha a beltéri hőcserélő már felmelegedett.

Nagy teljesítményű üzemmód A gyors és hatékony intenzív üzemmód olyankor ideális, amikor az év legmelegebb vagy leghidegebb napjain használja a rendszert. Maximális teljesítménnyel dolgozik annak érdekében, hogy 15 percen belül elérje a kívánt hőmérsékletet

Soft dry üzemmód A „Soft Dry” üzemmód finom légáramoltatás segítségével csökkenti a szoba magas páratartalmát, így jelentős hőmérsékletingadozás nélkül biztosít komfortérzetet.

Wi-Fi, Okosotthon Opciósan rendelhető kiegészítők

3D légáram vezérlés Ez a funkció lehetővé teszi a légáramlás irányának függőleges és vízszintes irányú szabályozását, és távirányító segítségével kényelmesen beállítható. Csak TZ50, TZ60, TZ71 modelleknél

Kétirányú légáram vezérlés Ez a funkció lehetővé teszi a légáramlás irányának függőleges irányú szabályozását, és távirányító segítségével kényelmesen beállítható. Csak TZ20, TZ25,TZ35, TZ42 modelleknél

Automatikus újraindulás Ez a funkció lehetővé teszi a berendezés biztonságos újraindítását, ha a működés valamilyen szokatlan ok, például áramszünet miatt leállt. Amint az áramellátás helyreállt, az egység megkezdi a leállás előtti paramétereknek megfelelő üzemelést.

LCD kijelzős vezeték nélküli távirányító

Valós idejű óra egyszerű működésidőzítővel Ezzel a funkcióval 24 órás időszakokra vonatkozóan megadhatja az egység bekapcsolásának és kikapcsolásának időpontját (óra és perc)

Öndiagnosztika Amennyiben egy adott funkció nem megfelelően működik, a rendszer öndiagnózist végez, ami egyszerűbb szervizelést tesz lehetővé.

További információk

Garancia

Energiaosztály

Fűtés

Zaj (dB)

WIFI

Antibakteriális szűrő