LG Stylist 2,5 kW

473 710 Ft

 

További termékek árai

LG Artcool Stylist 2,5 kW 438 150 Ft

LG Artcool Stylist 3,5 kW 458 470 Ft

Leírás

Teljesen egyedi megjelenés, ezt a klímát egyénisége, különleges formája önmagában eladja. Szemet gyönyörködtető darab, megfelelő fűtési képességekkel.

 

Funkciók

Garancia 3 év teljeskörű, 10 év a kompresszorra.

Kettős védelmet nyújtó szűrő Könnyedén kivehető és tisztítható szűrő, mely összegyűjti a 10 mikronnál nagyobb porszemcséket.

Párátlanítás A párátlanítás segítségével a szobahőmérséklet változtatása nélkül csökkenthető a helyiség páratartalma. Különösen olyan helyeken jö ez jól, ahol a falak nyirkosak, nedvesek. Ilyen esetekben a párátlanítás funkcióval csökkenthető a falak penészesedédésének esélye és a kellemetlen dohos szag megelőzhető.

Automatikus tisztítás A légkondicionáló belső terének tisztán tartása a hőcserélő szárításával majd annak ismételt fertőtlenítésével történik. Baktériumok, szagok, penész elleni hatékony védelem.

Egyedi kezelőszerv Távirányító és információs kijelző helyett, rendkívül látványos kezelőszervet kapott a berendezés.

Turbó funkció A beltéri egység ventillátorát extra gyors fordulatszámra állítva lényegesen gyorsabban érhető el a kívánt hőmérséklet.

Automatikus újraindulás A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.

Háromirányú légáram A négyzet forma oldalain történik a kondicionált levegő kifúvása.

Intenzív fűtés Nagyobb, 25%-al megnövelt ferdelapátos ventillátor a hűvös légáramot a helyiség minden sarkába eljuttatja.

Csendes üzemmód A kültéri egység zajszintjét 3 dB-lel csökkenti.

További információk

Garancia

Energiaosztály

,

Fűtés

Zaj (dB)

WIFI

Antibakteriális szűrő