LG Stylist 2,5 kW

473 710 Ft

 

További termékek árai

LG Artcool Stylist 2,5 kW 438 150 Ft

LG Artcool Stylist 3,5 kW 458 470 Ft

Elfogyott

Leírás

Teljesen egyedi megjelenés, ezt a klímát egyénisége, különleges formája önmagában eladja. Szemet gyönyörködtető darab, megfelelő fűtési képességekkel.

 

Funkciók

Garancia 3 év teljeskörű, 10 év a kompresszorra.

Kettős védelmet nyújtó szűrő Könnyedén kivehető és tisztítható szűrő, mely összegyűjti a 10 mikronnál nagyobb porszemcséket.

Párátlanítás A párátlanítás segítségével a szobahőmérséklet változtatása nélkül csökkenthető a helyiség páratartalma. Különösen olyan helyeken jö ez jól, ahol a falak nyirkosak, nedvesek. Ilyen esetekben a párátlanítás funkcióval csökkenthető a falak penészesedédésének esélye és a kellemetlen dohos szag megelőzhető.

Automatikus tisztítás A légkondicionáló belső terének tisztán tartása a hőcserélő szárításával majd annak ismételt fertőtlenítésével történik. Baktériumok, szagok, penész elleni hatékony védelem.

Egyedi kezelőszerv Távirányító és információs kijelző helyett, rendkívül látványos kezelőszervet kapott a berendezés.

Turbó funkció A beltéri egység ventillátorát extra gyors fordulatszámra állítva lényegesen gyorsabban érhető el a kívánt hőmérséklet.

Automatikus újraindulás A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.

Háromirányú légáram A négyzet forma oldalain történik a kondicionált levegő kifúvása.

Intenzív fűtés Nagyobb, 25%-al megnövelt ferdelapátos ventillátor a hűvös légáramot a helyiség minden sarkába eljuttatja.

Csendes üzemmód A kültéri egység zajszintjét 3 dB-lel csökkenti.

További információk

Garancia

Energiaosztály

,

Fűtés

Zaj (dB)

WIFI

Antibakteriális szűrő