Hitachi Airhome 400 18 2,0 kW – fűtési hatékonyság A++

359 000 Ft

 

 

Elfogyott

Leírás

A tökéletes klímaberendezés amely megmenti a gondoktól

  • Nem kell törődni vele
  • Évente tisztítja és karbantartja önmagát
  • Automatikusan eltávolítja a vírusok és szennyező anyagok akár 99%-át

airCloud Home

  • Szabályozza a klímát bárhonnan
  • Automatikusan beállítja a hőmérsékletet, ahogy hazaérkezik vagy elhagyja a lakást
  • Monitorizálja az energiaköltségeket

FrostWash

Idővel por és szennyeződés halmozódhat fel a klíma berendezésben ami csökkenti a rajta átáramló levegő mennyiségét, és idővel csökkenti a teljesítményét. A Hitachi FrostWash technológia segít megőrizni klíma berendezésének teljesítményét az elkövetkező években, a por és szennyeződések lefagyasztásával, felmelegítésével és elmosásával. Vizsgálataink azt mutatják, hogy a FrostWash-val rendelkező rendszerek háromszor jobbak a légáramlási teljesítmény fenntartásában, mint azok, amelyek nem ezt a technológiát használják.

Megakadályozza a kellemetlen szagok megjelenését a klíma berendezésében

Ahányszor a készülék ki van kapcsolva, a penész elleni funkció automatikusan felmelegíti a belső komponenseket, hogy megakadályozza a penészképződést – ami a kellemetlen szagok elsődleges oka.

Ellenálló képességi teszt

Hő- és fagysokk, extrém nedvesség, zuhogó eső, túlfeszültség, villámcsapások, becsapódások és egyebek… az összes általunk forgalmazott klímaberendezés a végletekig volt tesztelve. Ezenkívül, egyedülálló SafeGuard rendszerünk egyesíti az elektromos és mechanikus rendszereket, hogy megvédje a kültéri egységet a szélsőséges időjárástól és feszültségingadozásoktól.

Automatikusan eltávolítja a vírusok és szennyező anyagok akár 99%-át

Akár 3 különböző légtisztítási technológia kombinácíója, a szennyező anyagok, köztük a vírusok, baktériumok és penészgombák elleni fokozott hatékonyság érdekében. Az előszűrő, a légtisztító szűrő és a hőcserélő tisztító együtt működik, akár 99%-os hatékonysággal a vírusok ellen2, akár 99%-os hatékonysággal a baktériumokkal szemben3, és a penészgomba akár 95%-os csökkentésevel.

Funkciók

Garancia 3+2 év teljeskörű garacia

Szezonális hatásfok A légkondicionáló berendezés jó szezonális hatásfokkal rendelkezik mind hűtés mind fűtés üzemmódban. Fűtésre is kitűnő, ajánlható elsődleges fűtési megoldásként is.

Frost Wash A Hitachihoz méltó, forradalmi és zseniális megoldás a beltéri egység tisztítására és fertőtlenítésére. A klíma készülék a beltéri egységet bizonyos időközönként lefagyasztja, majd leolvasztja. A hőcserélőn megtelepedett baktériumok, bacilusok, vírusok megfagynak, és eltávoznak a kondenzvízzel együtt.

Szuper csendes Mindössze 20 dB zajszint szupercsendes üzemmódban a pihentető és nyugodt alvásért. Egyik fő vásárló közönség azokból tevődik össze, akik a néhány éves valamilyen tipusú klímájuk csörgése-csattogása után két dologra vágynak. hűs levegőre a szobában és csendre. Lecseréltetik és élvezik a Hitachi klíma adottságait.

Szabadság mód A funkció használata esetén lehetősége van egy alacsonyabb fűtési érték (10 oC) beállítására arra az időszakra ,amíg nem tartózkodik otthon. Akár 99 napos szabadság periódust is beállíthat, így ideális hétvégi házak temperáló fűtésére is.

Eco mód A távirányítón lévő gomb segítségével beállíthatja, hogy a berendezés a leggazdaságosabb üzemben működjön. Ekkor még kiemelten csendes is.

Turbo mód Amennyiben szükséges, egy gombnyomásra beállíthatja, hogy a berendezés maximális teljesítménnyel üzemeljen, a kívánt hőmérséklet minél gyorsabb elérése érdekében.

Automatikus újraindulás A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.

Változatlan hatásfok alacsony hőmérsékleten Garantált fűtési teljesítmény akár -15 oC-os külső hőmérsékleten is.

12 órás időzítő Elérhető a távirányítón a napi programozás érdekében.

Wi-Fi  Gyárilag telepített kiegészítő

További információk

Garancia

Energiaosztály

Fűtés

Zaj (dB)

WIFI

Antibakteriális szűrő