Haier Tide Green 2,6 kW

194 900 Ft

 

 

Leírás

A Haier Kína egyik vezető cégóriása, klímák tekintetében is a világ egyik legnagyobb gyártója. Ázsiában az egyik legnagyobb presztízsű klímának számítanak termékei. Haier Tide Green klíma berendezés vásárlása esetén, biztos lehet benne, hogy ténylegesen csúcsminőségű alkatrészekből összerakott terméket kap a pénzéért. A Haier a saját útját járja, teljesen egyedi modelljei jól felszereltek, a belépő szint után olyan légtisztító rendszerrel rendelkeznek, ami rendkívül ritka, ebben az árkategóriában pedig egyedülálló. A Haier Tide Green klíma berendezés bár olcsóbb kategóriába tartozik, rendkívül csendes üzemre képes. Rendkívül ajánlott, mit ajánlott, kötelező vétel 🙂

Jellemzők

 

Csendes működés
Alap berendezés, nyáron hűt, télen fűt, mindezt akár rendkívül csendesen is, a legkisebb zajszintet 20dB (A) értékre csökkenti, a speciális QUIET beállítással.
Intelligens levegő áramlás
A légáramlás automatikusan felfelé fordul hűtésben vagy lefelé fordul fűtésben, automatikusan elosztja a levegőt a nagy teremben, anélkül, hogy közvetlenül az emberi testre fújna.
Kényelmes alvás
A beállítási hőmérséklet és a beltéri zaj kényelmesebb szintre állítható, ha az éjszakai alvás közben az “alvó üzemmódot” állítja be.

További információk

Antibakteriális szűrő

Energiaosztály

Garancia

Zaj (dB)

WIFI