Akció!

Daikin Sensira FTXF 2,0 kW

306 900 Ft

Elfogyott

Leírás

A készenléti üzemmódban a tényleges energiafogyasztás 80%-kal csökken. Ha a berendezés azt észleli, hogy több mint húsz perce senki sem tartózkodik a helyiségben, akkor automatikusan átvált a takarékos üzemmódra.

Online szabályzó – vezérelje beltéri egységét bárhonnan okostelefonjáról laptopjáról, számítógépről táblagépről vagy érintőképernyőről

Inverter – az inverteres kompresszorok folyamatosan az aktuális igénynek megfelelően állítják a kompresszor sebességét. A kevesebb energiaigényes indítás és leállás csökkent energiafogyasztást (akár 30%) és kiegyenlítettebb hőmérsékletet eredményez.

Econo üzemmód – csökkenti az energiafogyasztást, hogy más, nagy energiaigényű berendezéseket is használni lehessen. A funkció energiát is takarít meg.

Csak ventilátor – az egység használható ventilátorként is, ilyenkor hűtés vagy fűtés nélkül fújja a levegőt.

Kényelmes üzemmód – a meleg vagy hideg levegőt nem irányítja közvetlenül a testre, így garantálja a huzatmentes működést.

Erőteljes üzemmód – kiválasztható gyors fűtés vagy hűtés céljából; az erőteljes üzemmód kikapcsolása után az egység visszatér a beállított üzemmódra.

Automatikus hűtés-fűtés átkapcsolás – automatikusan kiválasztja a fűtési vagy hűtési üzemmódot, hogy elérje a beállított hőmérsékletet.

A beltéri egység csendes működése – a távirányító “Csendes” gombja a beltéri egység üzemi zajszintjét 3 dB(A)-val csökkenti

Függőleges automatikus légterelés – kiválasztható a levegő kimeneti terelőlapok automatikus függőleges mozgása a hatékony levegő- és hőmérséklet-eloszlásért az egész szobában.

Automatikus ventilátorsebesség – automatikusan kiválasztja a szükséges ventilátorsebességet, hogy elérje vagy fenntartsa a beállított hőmérsékletet.

Ventilátor sebességfokozatok – lehetővé teszi, hogy a megadott ventilátorsebességek közül válasszon.

Száraz program – a páratartalom csökkenését a szobahőmérséklet változása nélkül éri el.

Légszűrő – eltávolítja a levegőben szálló részecskéket, biztosítva így a tiszta levegő állandó ellátását.

24 órás időkapcsoló – beállítható, hogy egy 24 órás időszak alatt bármikor elindítsa a hűtést vagy a fűtést

Infravörös távirányító – távolról elindítja, leállítja és szabályozza a légkondicionálót.

Automatikus újraindítás – az egység automatikusan az eredeti beállításokkal indul újra tápellátási hiba esetén.

Öndiagnózis – leegyszerűsíti a karbantartást a rendszerhibák vagy működési rendellenességek kijelzésével.

További információk

Antibakteriális szűrő

Energiaosztály

Garancia

WIFI

Zaj (dB)

Fűtés