Toshiba Haori multiklíma berendezés 5,2 kW – 3 beltéri A++ fűtés

1 699 000 Ft

Leírás

 Toshiba Haori multi klíma 5,2 kW: attraktív – egyedi textil borítás

Menő megjelenés, műszaki csúcstechnika, innováció a  falon, vagyis egy modern Design beltérivel bővül a TOSHIBA lakossági klímakészülékek palettája, azaz piacra került Toshiba a Haori multi klíma 5,2 kW változata is.  A HAORI név elegánsan tükrözi az új  beltéri egység kifinomultságát, de a készülék nem csak külsejével nyűgöz le mindenkit, technikailag sem hagy maga után kívánnivalót.

Termékjellemzők

HAORI oldalfali készülékünk kiemelkedően magas energiahatékonysággal rendelkezik, tehát legyen szó hűtésről vagy éppen fűtésről, spórolósan teszi a dolgát.. Beépített WIFI moduljának köszönhetően applikáción keresztül is elérhetőek a funkciói, így akár ALEXA-n vagy Google Assistant-on is. Beltéri egységünkbe intelligens levegővezető rendszer kapott helyet, mely a Hada Careflow és 3D-Airflow egységéből áll össze.

A levegő tisztaságának tökéletességéről az ionizátorral kiegészített ózonos levegőszűrő, valamint az Ultra Pure szűrő gondoskodik. A mindennapok gondtalanságáról a heti időzítő, az automatikus öntisztító funkció, ezen kívül még a  a Hi Power üzemmód is kezeskedik.

A TOSHIBA által formatervezett készülék innovatív textil koncepciójának köszönhetően a beltéri egység megjelenése rugalmasan alakítható, ezáltal végtelen lehetőséget rejt önmagában. A készülék alaptartozéka két különböző árnyalatú szürke textilborítás valamint további négy szín opcionálisan választható. Mindezen felül a TOSHIBA Haori multiklíma biztosítja a burkolat szabásmintáját így beltérink kinézetének csak a képzeletünk szab határt.

A felső középosztály formatervezett oldalfali készüléke sokoldalú textilborítás-koncepcióval, kiváló energiahatékonysággal és alaptartozékként beépített WiFi modullal. 1:1 szóló kültéri egységgel együtt vagy további beltéri egységekkel kombinálva történő felhasználásra egy 2–5 helyiséget kiszolgáló multi kültéri egységhez.

Hűtőteljesítmény 2,4- 6,5 kW
Fűtőteljesítmény 1,9 – 8,00 kW
Energiahatékonysági fűtés A+++
Energiahatékonysági hűtés A++
Méretek (M x Sz x Mé) 630 x 800 x 300 mm
Hangteljesítményszint 0 – 61 dB(A)
  • Konfiguráció – Allround

További információk

Antibakteriális szűrő

Energiaosztály

Fűtés

Garancia

WIFI

Zaj (dB)