TCL Thermo-X 2,5 kW

276 860 Ft

Leírás

Megbízható minőség, modern matt megjelenés, csúcstechnológia. Kutatásra és fejlesztésre fordított hosszú évek munkájának és a legszigorúbb minőségellenőrzési követelményeknek eredményeként a TCL kiváló minőségű, megbízható klímaberendezésekkel látja el vásárlóit. Az eredmény: a legelismertebb minőségi gyártóktól származó alkatrészekből, megbízható gyártástechnológiával készült kiváló termék és verhetetlen ár-érték arány.

Funkciók

Garancia 3 év teljeskörű

Lágy fuvallat A berendezés légterelő lamelláin található 1.400 mikron méretű lyukon keresztül erőteljes légmozgás nélkül képes a készülék lehűteni a helyiséget ezzel is kellemes környezetet teremtve.

Öntisztítás és sterilizálás Az automatikus öntisztítófunkció segítségével a klímakészülék belső felülete kiszárítható, így nem tud rajta megtelepedni a penészgomba.

Komfortos hűtés A berendezés hűtés üzemmódban a levegő páratartalmát is csökkenti, ezáltal is biztosítja a megfelelőkomfortot a felhasználók részére

Ionizátor Napjainkban az egyik legfejlettebb légtisztító megoldás. Az ionizátor negatív és pozitív ionokat bocsájt ki, ami semlegesíti a levegőben levő szennyező részecskéket, összegyűjti a port és megszünteti a kellemetlen szagokat. A negatív ionok akár 0,01 mikrométer nagyságú mikroorganizmusokat is megkötik, ezzel is hatékonyan csökkentik a levegőben levő kórokozók, penészgomák számát. Fertőtlenítő hatásuk csökkenti a betegségek terjedésének esélyét.

Párátlanítás Az önálló párátlanító üzemmóddal akár még a nedves ruhák is megszáríthatók, amikor az időjárás párássá válik, így nem szükséges aggódni a nedvesség miatt.

Intelligens leolvasztás funkció Fűtési üzemmódban, alacsony külső hőmérséklet esetén az automata leolvasztás-funkció bekapcsol a kültéri egység jégmentesítése és az optimális teljesítmény fenntartása végett. A leolvasztási ciklus végeztével pedig automatikusan visszaáll fűtési üzemmódba.

Led kijelző Felhasználóbarát, formatervezett és igény szerint ki-be kapcsolható LED kijelző.

ECO funkció A magas hatékonyságon és energiatakarékosságon felül a klímaberendezés rendelkezik egy külön ECO (energiatakarékos) üzemmóddal, ami tovább fokozza a komfortérzetet és az egészséges környezeti hatást.

„I feel” funkció A távirányítóba beépített érzékelő segítségével mindiga nekünk leginkább megfelelő lesz a hőérzet. Helyezzük a távirányítót a helyiségen belül oda, ahol a legtöbbet tartózkodunk.

„I set” funkció Csak egy gomb. Mindössze ennyire van szükség, mivel ennek megnyomásával a készülék a memóriában elmentett felhasználói beállítások szerint kezd működni.

Erőteljes hűtés/fűtés A csúcstechnológiás motorok éskompresszor alkalmazásával a TCL klímaberendezés már egészenrövid idő alatt képes biztosítani a hűs (vagy meleg) levegő élvezetét.

Anti cold air Fűtés üzemmódban a beltéri ventilátor sebességét az elpárologtató hőmérséklete határozza meg. Csakakkor kezd el működni a ventilátor, ha a hőmérséklet elég meleg, ezzel is megakadályozva a hideg levegő beáramlását a készülék bekapcsolásakor vagy leolvasztás után.

Automatikus újraindulás A légkondicionáló működése közben eltárolja az üzemi adatokat és beállításokat. Egy esetleges áramkimaradás esetén az Auto Restart funkció segítségével, a berendezés a leállás előtti üzemmódban működik tovább az áramszolgáltatás visszaállásakor.

Éjszakai üzemmód Ez az üzemmód biztosítja a pihentető alváshoz szükséges kellemes környezetet a levegő túlhűtésének, vagy túlfűtésének elkerülésével.

Négyirányú légáram A lamellák automatikus le-föl és jobbra-balra mozgatásával biztosítható a helyiség minden pontján az egyenletes hőmérséklet. A lamellák  bármilyen szögbe fixálhatóak is, ez esetben csak a beállított irányba fújja a levegőt a ventillátor.

PFC technológia A nagy hatékonyságú PFC technológia alkalmazásával a TCL klímaberendezések energiafogyasztása sokkal gazdaságosabb.

Időzítő 24 / 12 órás ki-be kapcsolás időzítő.

Fűtés -20°C-os külső hőmérsékletig Legyen kültéren akár -20°C, a TCL Wind-X készülékek még akkor is felmelegítik otthonát.

Öndiagnosztika Ennek a funkciónak köszönhetően a berendezés elektronikája folyamatosan ellenőrzi a készülék egységeinek állapotát és esetleges rendellenesség esetén hibakód kijelzéssel hívja fel a figyelmet a problémára.

További információk

Garancia

Energiaosztály

Fűtés

Zaj (dB)

WIFI

Antibakteriális szűrő