TCL Fresh-in 2,5 kW fűtés A+++

317 500 Ft

Leírás

TCL Fresh-in klíma berendezés Ezüst színű elegáns panel, speciális kialakításával akár 60m3 friss levegőt fúj be a helyiségbe óránként, melyet igénye szerint  hűt vagy fűt a készülék. A levegő minőségéről QuadruPuri szűrőrendszer gondoskodik. A 14 S alakú légterelő lamellán található 1422 mikro méretű lyuknak és a 4 irányú légterelésnek köszönhetően a légbefúvás olyan, mint egy lágy fuvallat. Kiváló fűtésre is, ráadásul a beépített WiFivel akár okosotthonba is kapcsolható

Funkciók

Friss levegő befúvás Speciális szabadalmaztatott kialakításának köszönhetően a berendezés képes akár 60 m3
friss levegőt bejuttatni a helyiségbe óránként, melyet a beállított üzemmód szerint hűt vagy fűt. A maximális komfortérzet eléréshez a kívánt hőfok akár 0,5 C fokos közökkel is állítható.

4 irányú légterelés A légterelő lamellák 4 irányú (függőleges és vízszintes) állítási lehetőségének köszönhetően a helyiség hűtése és a légbefúvás egyenletes a beltéri egység helyétől függetlenül, így a komfortérzet jelentősen megnő.

QuadruPuri szűrőrendszer A keringetett levegő minőségéről a 4in1 QuadruPuri szűrőrendszer gondoskodik, mely egy előszűrőből, egy ezüst ion antibakteriális rétegből, egy nagy hatékonyságú HEPA szűrőből és egy apró részecskéket is kiszűrő elemből áll.

„Smart Control” A készülék a TCL Home applikáció segítségével bármely okos eszközzel vagy akár hanggal is vezérelhető és okosotthonba is kapcsolható (Google Alexa). Nem csak az alapfunkciókat állíthatjuk ezen keresztül, hanem még a bejuttatott friss levegő mennyiségét is látjuk.

Lágy fuvallat A berendezés légterelő lamelláin található 1.400 mikro méretű lyukon keresztül erőteljes légmozgás nélkül képes a készülék lehűteni a helyiséget ezzel is kellemes környezetet teremtve

„I feel” A távirányítóba beépített érzékelő segítségéve mindig a nekünk leginkább megfelelő lesz a hőérzet. Helyezzük a távirányítót a helyiségen belül oda, ahol a legtöbbet tartózkodunk.
„I set” Csak egy gomb. Mindössze ennyire van szükség, mivel ennek megnyomásával a készülék a memóriában elmentett felhasználói beállítások szerint kezd működni.

WiFi Applikáción keresztül egy okostelefonnal a berendezés funkciói bárhonnan bármikor vezérelhetőek.
Erőteljes hűtés/fűtés A csúcstechnológiás motorok és kompresszor alkalmazásával a TCL klímaberendezés már egészen rövid idő alatt képes biztosítani a hűs (vagy meleg) levegő élvezetét.

„Anti cold air” Fűtés üzemmódban a beltéri ventilátor sebességét az elpárologtató hőmérséklete határozza meg. Csak akkor kezd el működni a ventilátor, ha a hőmérséklet elég meleg, ezzel is megakadályozva a hideg levegő beáramlását a készülék bekapcsolásakor vagy leolvasztás után.

„Smart Air flow” Hűtés üzemmódban a légterelés felfelé, fűtés üzemmódban lefelé irányul a funkció bekapcsolásával.

Automatikus újraindulás A légkondicionáló működés közben eltárolja az üzemi adatokat és beállításokat. Egy esetleges áramkimaradás esetén az Auto Restart funkció segítségével, a berendezés a leállás előtti üzemmódban működik tovább az áramszolgáltatás visszaállásakor.

Intelligens leolvasztás Fűtési üzemmódban, alacsony külső hőmérséklet esetén az automata leolvasztás funkció bekapcsol a kültéri egység jégmentesítése és az optimális teljesítmény fenntartása végett. A leolvasztási ciklus végeztével pedig automatikusan visszaáll fűtési üzemmódba.

További információk

Garancia

Energiaosztály

Fűtés

Zaj (dB)

WIFI

Antibakteriális szűrő