Akció!

Samsung Windfree Premium 3,5 kW

309 900 Ft 246 000 Ft

Leírás

A Samsung Wind-Free™ klímarendszere 21 000 mikrofurat segítségével teríti szét a levegőt finoman és egyenletesen az egész helyiségben, kellemesen hűvös környezetet teremtve hideg fuvallatok nélkül. Számos kényelmi funkcióval rendelkezik és természetesen Samsunghoz méltóan a zajtól sem kell tartania, mivel ez a berendezés extra csendes is.

 

Funkciók

Garancia Regisztrálja termékét a my.samsung.com/termekregisztracio oldalon és a 2 év teljeskörű jótálláson felül további 36 hónap jótállást ad a Samsung a kompresszorra.

Smart Wifi Kényelmesen szabályozhatja légkondicionálóját bárhonnan a Smart APP segítségével.

Levegőszűrés

  • Full HD szűrő tripla bevonat (HD60)
  • Allergén szűrés
  • Antibakteriális bevonat
  • Anti Vírus bevonat

Egyszemélyes üzemmód A Single User (egyszemélyes) üzemmódban a készülék alacsonyabb kompresszor teljesítménnyel működik, ezáltal csökken az energiafogyasztás.

Kétlépéses hűtés Gyors hűtés és hőmérséklet tartás. A Fast Cool funkció segítségével gyorsan lehűtheti a levegőt majd a berendezés automatikusan Comfort Cool üzemmódba vált ezzel megőrizve a beállított hőmérsékletet.

Vírusdoctor Kiszűri a kezelt levegőből a port, allergéneket, baktériumokat és a vírusok 99%-át. (pl. Infl uenza, Corona vírus)

Easy Filter Plus A hagyományos szűrőktől eltérően, melyekhez sokszor nehéz hozzáférni, a Samsung légkondicionáló Easy Filtere a készülék tetején, kívül helyezkedik el, ezáltal könnyen kiszedhető, tisztítható és visszaszerelhető.

Párátlanítás A párátlanítás segítségével a szobahőmérséklet változtatása nélkül csökkenthető a helyiség páratartalma. Különösen olyan helyeken jö ez jól, ahol a falak nyirkosak, nedvesek. Ilyen esetekben a párátlanítás funkcióval csökkenthető a falak penészesedédésének esélye és a kellemetlen dohos szag megelőzhető.

Pihentető alvás A Wind-Free™ rendszer új Good Sleep (Pihentető alvás) módja ideális klímát teremt hálószobájában, így nyugodtan alhat annak biztos tudatában, hogy nem fog fázni az éjszaka során, és nem is ébred majd hidegre reggel.

Led kijelző A beltéri egységen kék LED kijelző mutatja a beállított hőmérsékletet.

Kétlépcsős hűtés A Samsung Wind-Free™ klímarendszer kétlépcsős hűtési módja automatikus váltást biztosít. Fast Cool (Gyors hűtés) módban gyorsan elérhető a kívánt hőmérséklet, amelyet azután a Wind-Free Cooling (Huzatmentes hűtés) mód tart fenn.

Automatikus újraindulás A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.

Négyirányú légáram A lamellák automatikusan vízszintes és függőleges irányba képesek elmozdulni, így biztosítható a helyiség egyenletes hőmérséklete. A lamellák függöleges irányba bármilyen szögbe fixálhatóak is, ez esetben csak a beállított irányba fújja a levegőt a ventillátor.

Halk üzemmód Zavartalan pihenés a mindössze 19dBA zajszintnek köszönhetően alacsony fordulatszám beállítása esetén.

24 órás időzítő Beprogramozható, hogy a berendezés mikor működjön.

További információk

Antibakteriális szűrő

Energiaosztály

Garancia

WIFI

Zaj (dB)