Samsung Hőszivattyú EHS Monoblokk HT Quiet 12,0 kW 1F

2 949 900 Ft

Leírás

Samsung Hőszivattyú EHS Monoblokk HT Quiet 12,0 kW

AE120BXYDEG/EU

 

A Samsung bemutatja a Samsung Hőszivattyú SAMSUNG EHS Monoblokk HT Quiet 12,0 kW  1F készüléket, amelynek célja a növekvő lakásfelújítási piac kiszolgálása és a Samsungkínálatának kiterjesztése az új épületekre. Ez a prémium fűtési megoldás rendkívül jól illeszkedik rengeteg különböző külső homlokzathoz, valamint stílusosabb és elegánsabb megjelenést kölcsönöz az épületeknek, a felújított ingatlanoktól kezdve
a luxusotthonokig. Mindezek mellett képes a háztartások bármilyen fűtési igényét csendes működés mellett kielégíteni, ezzel kiemelten
egyszerű használatot és kényelmet nyújt a fogyasztóknak és az ingatlantulajdonosoknak.

Jellemzők

  • Színes képernyős érintőképernyő több nyelven
  • Energiaellenőrzés érintésvezérlőn keresztül
  • 2 zónás vezérlés, padlófűtéshez és radiátorokhoz alkalmas
  • üzemszerű működés -25 ºC -ig
  • A+++ energiaosztály
  • Vezérlőszettet (szelep+termosztát) az ár tartalmazza
  • R32 környezetre kevésbé ártalmas hűtőközeggel

 

Hatékony fűtés

Az EHS Mono HT Quiet hőszivattyúrendszer energiahatékony fűtést (SCOP* osztály: A+++)² és vízmelegítést biztosít otthona számára. 5,0 kW energia előállításához mindössze kb. 1 kW villamos energiát fogyaszt – a szükséges energia többi részét a környezeti levegőből vonja el.

Akár 70 °C-os vízhőmérséklet

Európában még sok háztartásban használnak régebbi radiátorokat, amelyek a helyiségek hatékony fűtéséhez 65 °C-os vagy annál melegebb vizet igényelnek. A legtöbb hagyományos hőszivattyú 55–60 °C közötti hőmérsékleten működik. Az új EHS Mono HT Quiet viszont képes folyamatosan akár 70 °C-os meleg vizet biztosítani háztartási fűtési célokra. A magas előremenő vízhőmérsékletnek köszönhetően a rendszer a gázkazánt is kiválthatja.

35 d(BA) Csendes működés

A Quiet Mark tanúsítvánnyal rendelkező EHS Mono HT Quiet rendszerrel az innovatív zajcsökkentő technológiáknak köszönhetően 4-fokozatú csendes üzemmódban a zajszint akár 35 dB(A)-ra⁵ csökkenhet. A hőszivattyú kültéri egysége szabadalmaztatott Groove Grid Felt kialakítással⁶ ellátott kétrétegű hangszigetelő rendszerrel rendelkezik, amely hatékonyan szűri és elnyeli a kompressziós alkatrészek és a rezgések által keltett zajokat.

Prémium kialakítás

A Samsung Hőszivattyú EHS Monoblokk HT Quiet 12,0 kW 1F bármely épületkülsőbe beleolvad, sötétszürke felülete kiválóan harmonizál a modern épületek aktuális dizájntrendjeivel. A mintegy 1 m magas kültéri egység új, vízszintes fekete rácskompozíciót kapott, amely a belső mechanikát rejti el a szem elől.

Megbízható fűtési teljesítmény –25 °C-on

Ez a hőszivattyú képes 100%-os fűtési teljesítményt biztosítani még rendkívül hideg (akár –25 °C-os⁹) hőmérsékleti körülmények között is. A megnövelt hőcserélő nagyobb mennyiségű hőt továbbít egyszerre, az új spirálkompresszor pedig nagyobb nyomáson préseli a hűtőközeget, így a készülék hidegben is megbízhatóan működik.

Jótállás

Fogyasztói jótállás: Samsung EHS berendezésekre 5 év, a jótállási időszak alatt minden félévben egyszeri, számlával igazolt karbantartás elvégzése esetén.

Vállalkozási jótállás: Samsung EHS berendezésekre 5 év, a jótállási időszak alatt minden félévben egyszeri, számlával igazolt karbantartás elvégzése esetén.

További Hőszivattyúk

További információk

Energiaosztály

Fűtés

Garancia

WIFI