Haier EC 3,5 kW

124 990 Ft

Elfogyott

Leírás

A légkondicionáló berendezések piacának jó értelemben vett “minimalista” klíma berendezése. Állítólag a légkondicionáló kiválasztása a hatalmas választék miatt nehéz ügy, pedig soha nem volt egyszerűbb. Aki egy csendes klímát szeretne, ami hűt és fűt, semmi egyebet nem szeretnének, azoknak ez a berendezés a legjobb választás. Minimál klíma, minimál ár, magas minőség. Azért egy Wi-fi mégiscsak kellene ? Jó hír, hogy opciós lehetőségként elérhető hozzá.

Jellemzők

 

Csendes működés
Optimalizálja a zajszabályozó technológiát, mint például a kompresszor frekvencia beállítása. A ventilátor fordulatszám-szabályozása és a levegő füstgáz tervezése, a legkisebb zajszintet 20dB (A) értékre csökkenti, a speciális QUIET beállítással.
Intelligens levegő áramlás
A légáramlás automatikusan felfelé fordul hűtésben vagy lefelé fordul fűtésben, automatikusan elosztja a levegőt a nagy teremben, anélkül, hogy közvetlenül az emberi testre fújna.
Kényelmes alvás
A beállítási hőmérséklet és a beltéri zaj kényelmesebb szintre állítható, ha az éjszakai alvás közben az “alvó üzemmódot” állítja be.
  • Fűtési tartomány  -15 ° C/+24 °C
  • Hűtési tartomány -10 ° C/+43 °C

További információk

Antibakteriális szűrő

Energiaosztály

Garancia

Zaj (dB)

WIFI