Midea Xtreme Save Pro 5,2 kW multisplit 2 beltéris

640 000 Ft

 

 

Leírás

Minden, a megfelelő komfortérzethez szükséges szolgáltatás megtalálható ebben a  belépő szintű Midea klímaberendezésben , mai modern formájával, visszafogott árával könnyen a vásárlók szívébe lopja magát. Multisplit változatban is kapható.

 

Funkciók

Garancia 5 év teljeskörű garancia

Cold Catalyst Szűrő Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket majd elektrosztatikus úton eltávolítja azokat. Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.

Temperálás Téli időszakban fagyvédelmi temperálásra is alkalmas a berendezés azáltal, hogy ebben az üzemmódban 8 ˚C-os hőmérsékletet tud biztosítani jelentős energiamegtakarítás mellett.

Alacsony hűtőközeg érzékelés Amennyiből a rendszerből a hűtőközeg mennyisége bármely okból a minimális mennyiség alá csökken, a berendezés jelzi ezt, megelőzendő a komolyabb probléma kialakulását.

Follow Me A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet

Wi-Fi Rendelhető az egységhez Wi-Fi adapter, mely használatával a világ bármely pontjáról irányíthatja a klíma berendezést.

Automata öntisztítás A berendezés képes a beltéri egységét egy program lefuttatásával a szűrőkön és a beltériben lerakódott port eltávolítani és az esetlegesen keletkezett nedvességet önműködően felszárítani, megakadályozandó a penészesedés kialakulását.

Eco üzemmód A magas hatékonyságon és energiatakarékosságon felül a klímaberendezés rendelkezik egy külön ECO (energiatakarékos) üzemmóddal, ami tovább fokozza a komfortérzetet és az egészséges környezeti hatást..

Turbó üzemmód A beltéri egység ventilátorát extra gyors fordulatszámra állítva lényegesen gyorsabban érhető el a kívánt hőmérséklet.

Automatikus újraindulás A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.

Kétirányú légáram A lamellák automatikus le-föl mozgatásával biztosítható a helyiség egyenletes hőmérséklete. A lamellák függőleges irányba bármilyen szögbe fixálhatóak is, ez esetben csak a beállított irányba fújja a levegőt a ventilátor.

Csendes üzem Csendes üzemmódban a klíma beltéri egységének zajhatása minimális, alig észrevehető.

Időzítő 24 / 12 órás ki-be kapcsolás időzítő.

További információk

Garancia

Energiaosztály

Fűtés

Zaj (dB)

WIFI

Antibakteriális szűrő