Midea Mission 12 3,5 kW

232 410 Ft

 

További termékek árai

Midea Mission II 2,5 kW 223 520 Ft

Midea Mission II 3,5 kW 232 410 Ft

Midea Mission II 5,3 kW 333 990 Ft

Midea Mission II 7,1 kW 416 560 Ft

Leírás

Egyedi formát és a kényelmi funkciók egész sorát kínálja a Midea standard kategóriás klímaberendezése. Fűtési paraméterei okán fűtésre is ajánlott. Multisplit változatban is vonzó ajánlat

 

Funkciók

Garancia 5 év teljeskörű garancia

Cold Catalyst Szűrő Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket majd elektrosztatikus úton eltávolítja azokat. Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.

Temperálás Téli időszakban fagyvédelmi temperálásra is alkalmas a berendezés azáltal, hogy ebben az üzemmódban 8 ˚C-os hőmérsékletet tud biztosítani jelentős energiamegtakarítás mellett.

Alacsony hűtőközeg érzékelés Amennyiből a rendszerből a hűtőközeg mennyisége bármely okból a minimális mennyiség alá csökken, a berendezés jelzi ezt, megelőzendő a komolyabb probléma kialakulását.

Follow Me A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet

Wi-Fi Az egységhez tartozik alap felszereltség részeként egy Wi-Fi adapter, mely használatával a világ bármely pontjáról irányíthatja a klíma berendezést.

Automata öntisztítás A berendezés képes a beltéri egységét egy program lefuttatásával a szűrőkön és a beltériben lerakódott port eltávolítani és az esetlegesen keletkezett nedvességet önműködően felszárítani, megakadályozandó a penészesedés kialakulását.

Eco üzemmód A magas hatékonyságon és energiatakarékosságon felül a klímaberendezés rendelkezik egy külön ECO (energiatakarékos) üzemmóddal, ami tovább fokozza a komfortérzetet és az egészséges környezeti hatást..

Turbó üzemmód A beltéri egység ventillátorát extra gyors fordulatszámra állítva lényegesen gyorsabban érhető el a kívánt hőmérséklet.

Automatikus újraindulás A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.

3D légáram A levegőt a beltériből mind függőleges, mind vízszintes irányba mozgatva képes a szobába befújni, biztosítva az egyenletes hőmérsékleteta helyiség minden pontján. A lamellák pozíciója rögzíthető is.

Csendes üzem Csendes üzemmódban a klíma betéri egységének zajhatása minimális, alig észrevehető.

Időzítő 24 / 12 órás ki-be kapcsolás időzítő.

Hideg légáram elleni védelem Fűtés üzemben megakadályozza, hogy induláskor hideg levegőt fújjon be a berendezés.

Szuper plazma légszűrő

Low Ambient üzemmód

További információk

Garancia

Energiaosztály

Fűtés

Zaj (dB)

WIFI

Antibakteriális szűrő