Midea Kids 09 2,5 kW

192 990 Ft

 

További termékek árai

  • Midea Kids 2,5 kW 192 900 Ft
  • Midea Kids 3,5 kW 207 900 Ft

Leírás

Igazi kuriózum a Midea gyerekszobába tervezett klímaberendezése. A teljesen egyedi, gyermekek színvilágát tükröző megjelenés egy nagyon komoly berendezést takar. Meglepően magas színvonalú a Midea ezen terméke, a funkciók és szolgáltatások széles tárházát vonultatja fel. Ez a berendezés igen jó hatásfokú, fűtésre is ajánlható. Kék és rózsaszín színekben kapható.

 

Funkciók

Garancia 5 év teljeskörű garancia

Cold Catalyst Szűrő Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket majd elektrosztatikus úton eltávolítja azokat. Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.

Temperálás Téli időszakban fagyvédelmi temperálásra is alkalmas a berendezés azáltal, hogy ebben az üzemmódban 8 ˚C-os hőmérsékletet tud biztosítani jelentős energiamegtakarítás mellett.

Wi-Fi Az egységhez tartozik alap felszereltség részeként egy Wi-Fi adapter, mely használatával a világ bármely pontjáról irányíthatja a klíma berendezést.

Automata öntisztítás A berendezés képes a beltéri egységét egy program lefuttatásával a szűrőkön és a beltériben lerakódott port eltávolítani és az esetlegesen keletkezett nedvességet önműködően felszárítani, megakadályozandó a penészesedés kialakulását.

Gyermekfigyelő szenzor

Automatikus újraindulás A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.

Légterelés memória A levegőt a beltériből függőleges irányba mozgatva a szobába befújva biztosítja az egyenletes hőmérsékletet a helyiség minden pontján. A lamellák pozíciója rögzíthető is.

További információk

Garancia

Energiaosztály

Fűtés

Zaj (dB)

WIFI

Antibakteriális szűrő