Midea Blanc 09 2,5 kW

177 800 Ft

 

További termékek árai

Midea Blanc 2018 2,5 kW 177 790 Ft

Midea Blanc 2018 3,5 kW 185 400 Ft

Midea Blanc 2018 5,3 kW 323 850 Ft

Midea Blanc 2018 7,1 kW 391 160 Ft

Leírás

Minden, a megfelelő komfortérzethez szükséges szolgáltatás megtalálható ebben a 2018-as belépő szintű Midea klímaberendezésben , mai modern formájával, visszafogott árával könnyen a vásárlók szívébe lopja magát. Multisplit változatban is kapható.

 

Funkciók

Garancia 5 év teljeskörű garancia

Cold Catalyst Szűrő Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket majd elektrosztatikus úton eltávolítja azokat. Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.

Temperálás Téli időszakban fagyvédelmi temperálásra is alkalmas a berendezés azáltal, hogy ebben az üzemmódban 8 ˚C-os hőmérsékletet tud biztosítani jelentős energiamegtakarítás mellett.

Alacsony hűtőközeg érzékelés Amennyiből a rendszerből a hűtőközeg mennyisége bármely okból a minimális mennyiség alá csökken, a berendezés jelzi ezt, megelőzendő a komolyabb probléma kialakulását.

Follow Me A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet

Wi-Fi Rendelhető az egységhez Wi-Fi adapter, mely használatával a világ bármely pontjáról irányíthatja a klíma berendezést.

Automata öntisztítás A berendezés képes a beltéri egységét egy program lefuttatásával a szűrőkön és a beltériben lerakódott port eltávolítani és az esetlegesen keletkezett nedvességet önműködően felszárítani, megakadályozandó a penészesedés kialakulását.

Eco üzemmód A magas hatékonyságon és energiatakarékosságon felül a klímaberendezés rendelkezik egy külön ECO (energiatakarékos) üzemmóddal, ami tovább fokozza a komfortérzetet és az egészséges környezeti hatást..

Turbó üzemmód A beltéri egység ventillátorát extra gyors fordulatszámra állítva lényegesen gyorsabban érhető el a kívánt hőmérséklet.

Automatikus újraindulás A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.

Kétirányú légáram A lamellák automatikus le-föl mözgatásával biztosítható a helyiség egyenletes hőmérséklete. A lamellák függöleges irányba bármilyen szögbe fixálhatóak is, ez esetben csak a beállított irányba fújja a levegőt a ventillátor.

Csendes üzem Csendes üzemmódban a klíma betéri egységének zajhatása minimális, alig észrevehető.

Időzítő 24 / 12 órás ki-be kapcsolás időzítő.

További információk

Garancia

Energiaosztály

Fűtés

Zaj (dB)

WIFI

Antibakteriális szűrő