Midea All Easy Pro 12 3,5 kW – fűtési hatékonyság A++

358 140 Ft

 

 

Leírás

A Midea 2020-ban teljesen átalakította kínálatát, egy sor új modellt dobott piacra. A teljesen megújított termékpalettával a Midea szintet lépett, már nem a feltörekvő, olcsó kínai márkaként kell gondolnunk erre a márkára, hanem a gazdag felszereltségű, minőségi, hűtésre-fűtésre egyaránt alkalmas klíma berendezések gyártójaként. A Midea All Easy Pro klíma berendezés a kínálat közepére lett pozicionálva, egyedi formát és a kényelmi funkciók egész sorát kínálja. Fűtésre optimalizált, ennek okán fűtésre is ajánlott. Extrém csendes kivitel.

 

Funkciók

Garancia 5 év teljeskörű garancia

Temperálás Téli időszakban fagyvédelmi temperálásra is alkalmas a berendezés azáltal, hogy ebben az üzemmódban 8 ˚C-os hőmérsékletet tud biztosítani jelentős energiamegtakarítás mellett.

Ionizátor  Beépített ionizátorával, melyek negatív ionokat bocsájtanak ki, fertőtleníti a beltéri egységen áthaladó levegőt, fertőtlenítve, szagtalanítva, így biztosítva a kellemes, friss levegőt otthonában.

Alacsony hűtőközeg érzékelés Amennyiből a rendszerből a hűtőközeg mennyisége bármely okból a minimális mennyiség alá csökken, a berendezés jelzi ezt, megelőzendő a komolyabb probléma kialakulását.

Follow Me A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet

Wi-Fi Az egységhez tartozik alap felszereltség részeként egy Wi-Fi adapter, mely használatával a világ bármely pontjáról irányíthatja a klíma berendezést.

Automata öntisztítás A berendezés képes a beltéri egységét egy program lefuttatásával a szűrőkön és a beltériben lerakódott port eltávolítani és az esetlegesen keletkezett nedvességet önműködően felszárítani, megakadályozandó a penészesedés kialakulását.

Eco üzemmód A magas hatékonyságon és energiatakarékosságon felül a klímaberendezés rendelkezik egy külön ECO (energiatakarékos) üzemmóddal, ami tovább fokozza a komfortérzetet és az egészséges környezeti hatást..

Turbó üzemmód A beltéri egység ventillátorát extra gyors fordulatszámra állítva lényegesen gyorsabban érhető el a kívánt hőmérséklet.

Automatikus újraindulás A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.

3D légáram A levegőt a beltériből mind függőleges, mind vízszintes irányba mozgatva képes a szobába befújni, biztosítva az egyenletes hőmérsékletet a helyiség minden pontján. A lamellák pozíciója rögzíthető is.

Csendes üzem Csendes üzemmódban a klíma betéri egységének zajhatása minimális, alig észrevehető.

Időzítő 24 / 12 órás ki-be kapcsolás időzítő.

Hideg légáram elleni védelem Fűtés üzemben megakadályozza, hogy induláskor hideg levegőt fújjon be a berendezés.

További információk

Garancia

Energiaosztály

Fűtés

Zaj (dB)

WIFI

Antibakteriális szűrő