Hitachi Shirokuma multisplit 2 beltéris 3,5 kW

760 000 Ft

További termékek árai

  • Shirokuma 2 beltéri 3,5 kW    599 000 Ft
  • Shirokuma 2 beltéri 4,1 kW    674 370 Ft
  • Shirokuma 2 beltéri 5,3 kW    725 170 Ft
  • Shirokuma 3 beltéri 5,3 kW    868 480 Ft
  • Shirokuma 3 beltéri 6,8 kW 1 017 480 Ft
  • Shirokuma 4 beltéri 7,0 kW 1 230 540 Ft

Elfogyott

Leírás

Top kategóriás japán Hi-End készülék a Hitachitól. Minimalista design, elegáns matt fehér felület, jól illik minden környezetbe. A+++ hűtési és fűtési képességekkel rendelkezik. Klíma, ami az örökkévalóságnak készült, erről a garanciaidő is árulkodik. Ez a klíma berendezés a legmagasabb minőséget és komfortfokozatot kínálja Ön számára.

Funkciók

Garancia 10 év teljeskörű garacia

Ezüst-aktívszén szűrő Az ezüst-aktívszén szűrő technológia tisztítja az Ön által belélegzett levegőt. Antibakreriális hatásának köszönhetően gátolja a levegőben a vírusok, allergének és baktériumok szaporodását, és a berendezés belsejében hosszantartó higénikus felületet biztosít.

Inox belső A berendezés légoldali belső felületeinek nagy része rozsdamentes acélból készült a lehető legnagyobb tisztaság biztosítása és a levegőben található kórokozók megtapadásának elkerülése érdekében. A rozsdamentes felületeknek köszönhetően a berendezés belseje hosszú éveken át megőrzi tisztaságát.

Szezonális hatásfok A légkondicionáló berendezés rendkívüli szezonális hatásfokkal rendelkezik mind hűtés mind fűtés üzemmódban. Fűtésre is kitűnő, elsődleges fűtési megoldásként is kiváló.

Szuper csendes Mindössze 20 dB zajszint szupercsendes üzemmódban a pihentető és nyugodt alvásért. Egyik fő vásárló közönség azokból tevődik össze, akik a néhány éves valamilyen tipusú klímájuk csörgése-csattogása után két dologra vágynak. hűs levegőre a szobában és csendre. Lecseréltetik és élvezik a Hitachi klíma adottságait.

Szabadság mód A funkció használata esetén legetősége van egy alacsonyabb fűtési érték (10 oC) beállítására arra az időszakra, amíg nem tartózkodik otthon. Akár 99 napos szabadság periódust is beállíthat, így ideális hétvégi házak temperáló fűtésére is.

Eco szenzor A beltéri készülékbe elhelyezett mozgásérzékelőknek köszönhetően a légkondicionáló berendezés megfelelő egyensúlyt képes tartani a kívánt komfort és az energiatakarékos üzemmód között.

Hőcserélő szárítás Hűtés, szárítás üzemmód esetén mivel a berendezés elpárologtatója hidegebb a rajta áthaladó levegő hőmérsékleténél, felületén kicsapódik a levegőből bizonyos mennyiségű pára. A hőcserélő szárítás funkció segítségével az elpárologtató felülete egyetlen gombnyomással megszárítható, ezzel megelőzve a nedves felületeket kedvelő baktériumok megtapadását és ebből adódóan a kellemetlen szagok és higéniai, valamint egészségügyi problémák kialakulását.

Turbo mód Amennyiben szükséges, egy gombnyomásra beállíthatja, hogy a berendezés maximális teljesítménnyel üzemeljen, a kívánt hőmérséklet minél gyorsabb elérése érdekében.

Automatikus újraindulás A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.

Változatlan hatásfok alacsony hőmérsékleten A berendezés kivételes műszaki tudásának köszönhetően garantált fűtési teljesítményt biztosít akár -15 oC-os külső hőmérsékleten is.

Automatikus üzemmód Ön beállítja a helyiség kívánt hőmérsékletét, a berendezés majd eldönti, hogy hűtsön vagy fűtsön.

Automatikus leolvasztás Más készülékeken előfordulhat ez a funkció, a Hitachi azonban más utat választott. Megakadályozza, hogy télen jeges lerakódások ne keletkezzenek, így nincs szükség leolvasztásra sem.

Heti program A távirányítóval beállíthatja, heti ciklusban, napra és órára pontosan, hogy mikor hogyan üzemeljen a légkondicionáló berendezés. A programozási lehetőség része az éjszakai program beállítási opciója is.

Info gomb Aktuális szoba hőmérséklet, energia fogyasztás, és hibakód kijelzés a távirányítón található infogomb segítségével

Automata 3D légterelés A motoros befúvó lamelláknak köszönhetően a hűtött levegő befúvási iránya mind függőlegesen, mind vízszintesen beállítható a távirányítón található gombok segítségével.

Wi-Fi, Okosotthon Opciósan rendelhető kiegészítők

További információk

Garancia

Energiaosztály

Fűtés

Zaj (dB)

WIFI

Antibakteriális szűrő