Akció!

Hitachi Dodai 50 5,0 kW

414 900 Ft

 

 

Leírás

A Hitachi cég Eco Comfort utódja, a Hitachi  belépő szintű klímája azoknak ajánlott, akik egy megbízható, hosszú távon problémamentes légkondicionáló berendezésre vágynak, elismert gyártótól. A Dodai rendkívül csendes, nagyon jó szezonális hatásfokkal rendelkezik, megszokott, hagyományosnak mondható klíma kinézete van, semmilyen extra szolgáltatása nincs. Cserébe csúcsminőségű gyártó modelljéhez képest igen baráti az ára. Ez a klíma pont annyit tesz, ami egy légkondicionáló berendezéstől elvárható: nyáron hűt, télen fűt.

Funkciók

Garancia 3+2 év teljeskörű garacia

Szezonális hatásfok A légkondicionáló berendezés jó szezonális hatásfokkal rendelkezik mind hűtés mind fűtés üzemmódban. Fűtésre is kitűnő, ajánlható elsődleges fűtési megoldásként is.

Frost Wash A Hitachihoz méltó, forradalmi és zseniális megoldás a beltéri egység tisztítására és fertőtlenítésére. A klíma készülék a beltéri egységet bizonyos időközönként lefagyasztja, majd leolvasztja. A hőcserélőn megtelepedett baktériumok, bacilusok, vírusok megfagynak, és eltávoznak a kondenzvízzel együtt.

Szuper csendes Mindössze 20 dB zajszint szupercsendes üzemmódban a pihentető és nyugodt alvásért. Egyik fő vásárló közönség azokból tevődik össze, akik a néhány éves valamilyen tipusú klímájuk csörgése-csattogása után két dologra vágynak. hűs levegőre a szobában és csendre. Lecseréltetik és élvezik a Hitachi klíma adottságait.

Szabadság mód A funkció használata esetén legetősége van egy alacsonyabb fűtési érték (10 oC) beállítására arra az időszakra ,amíg nem tartózkodik otthon. Akár 99 napos szabadság periódust is beállíthat, így ideális hétvégi házak temperáló fűtésére is.

Eco mód A távirányítón lévő gomb segítségével beállíthatja, hogy a berendezés a leggazdaságosabb üzemben működjön. Ekkor még kiemelten csendes is.

Turbo mód Amennyiben szükséges, egy gombnyomásra beállíthatja, hogy a berendezés maximális teljesítménnyel üzemeljen, a kívánt hőmérséklet minél gyorsabb elérése érdekében.

Automatikus újraindulás A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.

Változatlan hatásfok alacsony hőmérsékleten Garantált fűtési teljesítmény akár -15 oC-os külső hőmérsékleten is.

12 órás időzítő Elérhető a távirányítón a napi programozás érdekében.

Kétirányú légáram A lamellák automatikus le-föl mözgatásával biztosítható a helyiség egyenletes hőmérséklete. A lamellák függöleges irányba bármilyen szögbe fixálhatóak is, ez esetben csak a beállított irányba fújja a levegőt a ventillátor.

Wi-Fi, Okosotthon Opciósan rendelhető kiegészítők

További információk

Garancia

Energiaosztály

Fűtés

Zaj (dB)

WIFI

Antibakteriális szűrő