Haier Tide Green 5,0 kW

354 900 Ft

 

 

Leírás

A Haier Kína egyik vezető cégóriása, klímák tekintetében is a világ egyik legnagyobb gyártója. Ázsiában az egyik legnagyobb presztízsű klímának számítanak termékei. Aki Haier klíma berendezést vásárol, biztos lehet benne, hogy ténylegesen csúcsminőségű alkatrészekből összerakott terméket kap a pénzéért. A Haier a saját útját járja, teljesen egyedi modelljei jól felszereltek, a belépő szint után olyan légtisztító rendszerrel rendelkeznek, ami rendkívül ritka, ebben az árkategóriában pedig egyedülálló. Már a legolcsóbb kivitel is rendkívül csendes üzemre képes. Klíma berendezései remekül teljesítenek fűtőklímaként is. Rendkívül ajánlott, mit ajánlott, kötelező vétel 🙂

Jellemzők

 

Csendes működés
Optimalizálja a zajszabályozó technológiát, mint például a kompresszor frekvencia beállítása. A ventilátor fordulatszám-szabályozása és a levegő füstgáz tervezése, a legkisebb zajszintet 20dB (A) értékre csökkenti, a speciális QUIET beállítással.
Intelligens levegő áramlás
A légáramlás automatikusan felfelé fordul hűtésben vagy lefelé fordul fűtésben, automatikusan elosztja a levegőt a nagy teremben, anélkül, hogy közvetlenül az emberi testre fújna.
Kényelmes alvás
A beállítási hőmérséklet és a beltéri zaj kényelmesebb szintre állítható, ha az éjszakai alvás közben az “alvó üzemmódot” állítja be.
  • Fűtési tartomány  -15 ° C/+24 °C
  • Hűtési tartomány -10 ° C/+43 °C

További információk

Antibakteriális szűrő

Energiaosztály

Garancia

Zaj (dB)

WIFI