Akció!

Haier Tide Green 3,4 kW

199 900 Ft

 

 

Leírás

A Haier Kína egyik vezető cégóriása, klímák tekintetében is a világ egyik legnagyobb gyártója. Ázsiában az egyik legnagyobb presztízsű klímának számítanak termékei. Aki Haier klíma berendezést vásárol, biztos lehet benne, hogy ténylegesen csúcsminőségű alkatrészekből összerakott terméket kap a pénzéért. A Haier a saját útját járja, teljesen egyedi modelljei jól felszereltek, a belépő szint után olyan légtisztító rendszerrel rendelkeznek, ami rendkívül ritka, ebben az árkategóriában pedig egyedülálló.A Haier Tide Green, mint a legolcsóbb Haier kivitel is rendkívül csendes üzemre képes. A gyártó klíma berendezései remekül teljesítenek fűtőklímaként is. A Haier Tide Green klíma berendezés rendkívül ajánlott, mit ajánlott, kötelező vétel. Egyszerűen nem kell jobb 🙂

Ebben a klíma berendezésben mindent megtalál, amit keres, megfelelő fűtő- és hűtőteljesítmény, -10 C fokon is lead 2,6 kW teljesítményt fűtésben. Rendkívül strapabíró, megbízható, ára miatt rendkívül sokan választották, olyan problémával, hogy leállna, nem működne, még nem találkoztunk.

 

Jellemzők

 

Csendes működés
Optimalizálja a zajszabályozó technológiát, mint például a kompresszor frekvencia beállítása. A ventilátor fordulatszám-szabályozása és a levegő elvezetés tervezése, a legkisebb zajszintet 20dB (A) értékre csökkenti, a speciális QUIET beállítással.
Intelligens levegő áramlás
A légáramlás automatikusan felfelé fordul hűtésben vagy lefelé fordul fűtésben, automatikusan elosztja a levegőt a nagy teremben, anélkül, hogy közvetlenül az emberi testre fújna.
Kényelmes alvás
A beállítási hőmérséklet és a beltéri zaj kényelmesebb szintre állítható, ha az éjszakai alvás közben az “alvó üzemmódot” állítja be.

További információk

Antibakteriális szűrő

Energiaosztály

Garancia

Zaj (dB)

WIFI