Akció!

C&H VIP klíma berendezés 2,7 kW

399 000 Ft

Leírás

Egyedi design, alumínium, szemet gyönyörködtető beltéri, pazar fűtési teljesítmény.  Az amerikai gyártó, amely az északi országokban van elsősorban jelen, főként fűtésre optimalizált berendezéseket árul. AVIP  fűtésre alaposan optimalizált, számos egyéb szolgáltatása révén (WI-Fi, Öntisztítás, fagymentesítés, csendes, intelligens fűtés, hármas légtisztító rendszer, stb.) ténylegesen piacvezető a fűtésre tervezett klíma berendezések piacán, főleg hogy fűtési hatékonysága A+++.Kifutó modellként elfogadhat áron elérhető.
Funkciók

Garancia 5 év teljeskörű garancia

C&H Smart Ion Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket majd elektrosztatikus úton eltávolítja azokat. Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.

Eco-Fresh porszűrő

Wi-Fi távvezérlés Mobil telefonról, tabletről, számítógépről a világ bármely tájáról indíthatja, leállíthatja, beprogramozhatja, beállíthatja légkondicionálóját egy telepített program és a beépített wi-fi modul segítségével.

Temperálás Téli időszakban fagyvédelmi temperálásra is alkalmas a berendezés azáltal, hogy ebben az üzemmódban 8 ˚C-os hőmérsékletet tud biztosítani jelentős energiamegtakarítás mellett.

I feel funkció A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet

Párátlanítás A párátlanítás segítségével a szobahőmérséklet változtatása nélkül csökkenthető a helyiség páratartalma. Különösen olyan helyeken jö ez jól, ahol a falak nyirkosak, nedvesek. Ilyen esetekben a párátlanítás funkcióval csökkenthető a falak penészesedésének esélye és a kellemetlen dohos szag megelőzhető.

Intelligens leolvasztás A hagyományos leolvasztó rendszerekkel szemben, amik előre beállított időközönként leolvasztottak (akár óránként is), az intelligens rendszer csak akkor futtatja ezt, ha szükséges, ezzel is energiát takarít meg.

Automata tisztítás A berendezés képes a beltéri egységét egy program lefuttatásával a szűrőkön és a beltériben lerakódott port képes eltávolítani és az esetlegesen keletkezett nedvességet önműködően felszárítani, megakadályozandó a penészesedés kialakulását.

Led kijelző Mai divatos megoldásként a beltéri egység közepén led kijelzőn olvashatja le az aktuális vagy éppen a beállított hőmérsékletet. Amennyiben ezt nem szeretné, a led kijelző kikapcsolható, az adatok és funkciók a távirányítón továbbra is követhetőek.

Turbó funkció A beltéri egység ventillátorát extra gyors fordulatszámra állítva lényegesen gyorsabban érhető el a kívánt hőmérséklet.

Automatikus újraindulás A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.

3D légáram A lamellák automatikus le-föl  és jobbra-balra mozgatásával biztosítható a helyiség egyenletes hőmérséklete. A lamellák függöleges és vízszintes  irányba is bármilyen szögbe fixálhatóak is, ez esetben csak a beállított irányba fújja a levegőt a ventillátor.

Távirányító billentyűzár A megfelelő gombok kombinációjával lezárhatjuk, illetve feloldhatjuk a billentyűzetet be- és kikapcsolt állapotban egyaránt.

Fagyvédelmi funkció Nincs szükség rá, hogy a berendezés fagyvédelméről gondoskodjon, vagy a kültérire ráfagyott jeget eltávolítsa, a gyártó már gondoskodott arról, hogy a berendezés kültéri egységét fagyvédelemmel ellássa

Noise Analysis Technology – hangtalan működés

Prémium távirányító Ergonomikus forma, informatív kijelző éjszakai háttérvilágítással, igényes kidolgozás

 

C&H VIP split klíma – Funkciók

– 3D LÉGÁRAM
– LCD KIJELZŐ
– CSEPPTÁLCA FŰTÉS
– KARTERFŰTÉS
– COLD PLASMA SZŰRŐ
– HŰTÉS -15°C KÜLSŐ HŐMÉRSÉKLETIG
– FŰTÉS -30°C KÜLSŐ HŐMÉRSÉKLETIG
– KÁRTYÁS KAPCSOLÓ ILLESZTHETŐ HOZZÁ
– VÁLASZTHATÓ VEZETÉKES ÉS INFRA TÁVIRÁNYÍTÓ
– IDŐZÍTÉS
– TURBO FUNKCIÓ
– WI-FI (2,4 GHZ) VEZÉRLÉS
– 8°C-OS TEMPERÁLÁS
– ÓRA BEÁLLÍTÁS / KIJELZÉS
– VENTILÁTOR SEBESSÉGÉNEK BEÁLLÍTÁSA
– TÁVIRÁNYÍTÓBA INTEGRÁLT HŐMÉRŐ (I FEEL)

További Gree termékek megtekinthetőek itt !

További információk

Antibakteriális szűrő

Energiaosztály

Fűtés

Garancia

WIFI

Zaj (dB)