C&H Veritas 09 2,5 kW

269 000 Ft

Elfogyott

Leírás

Az idei év egyik slágere lehet ez a klímaberendezés. A++/A++ energia hatékonyság, automata öntisztítás, plazma ionozátor, 3D légáram a legfontosabb szolgáltatások, melyekkel az amerikai gyártó felvértezte ezt a masinát. Az Arctic-kal felszereltségében megegyezik, azzal a kivétellel, hogy ez nem fűtésre optimalizált, azaz inkább csak kiegészítő fűtésre ajánlott. Az ára messze kevesebb, mint az értéke, kiemelten ajánlott légkondicionáló.
Funkciók

Garancia 5 év teljeskörű garancia

C&H Smart Ion Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket majd elektrosztatikus úton eltávolítja azokat. Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.

Eco-Fresh porszűrő

Wi-Fi távvezérlés Mobil telefonról, tabletről, számítógépről a világ bármely tájáról indíthatja, leállíthatja, beprogramozhatja, beállíthatja légkondicionálóját egy telepített program és a beépített wi-fi modul segítségével.

Temperálás Téli időszakban fagyvédelmi temperálásra is alkalmas a berendezés azáltal, hogy ebben az üzemmódban 8 ˚C-os hőmérsékletet tud biztosítani jelentős energiamegtakarítás mellett.

I feel funkció A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet

Párátlanítás A párátlanítás segítségével a szobahőmérséklet változtatása nélkül csökkenthető a helyiség páratartalma. Különösen olyan helyeken jö ez jól, ahol a falak nyirkosak, nedvesek. Ilyen esetekben a párátlanítás funkcióval csökkenthető a falak penészesedésének esélye és a kellemetlen dohos szag megelőzhető.

Intelligens leolvasztás A hagyományos leolvasztó rendszerekkel szemben, amik előre beállított időközönként leolvasztottak (akár óránként is), az intelligens rendszer csak akkor futtatja ezt, ha szükséges, ezzel is energiát takarít meg.

Automata tisztítás A berendezés képes a beltéri egységét egy program lefuttatásával a szűrőkön és a beltériben lerakódott port képes eltávolítani és az esetlegesen keletkezett nedvességet önműködően felszárítani, megakadályozandó a penészesedés kialakulását.

Led kijelző Mai divatos megoldásként a beltéri egység közepén led kijelzőn olvashatja le az aktuális vagy éppen a beállított hőmérsékletet. Amennyiben ezt nem szeretné, a led kijelző kikapcsolható, az adatok és funkciók a távirányítón továbbra is követhetőek.

Turbó funkció A beltéri egység ventillátorát extra gyors fordulatszámra állítva lényegesen gyorsabban érhető el a kívánt hőmérséklet.

Automatikus újraindulás A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.

3D légáram A lamellák automatikus le-föl  és jobbra-balra mozgatásával biztosítható a helyiség egyenletes hőmérséklete. A lamellák függöleges és vízszintes  irányba is bármilyen szögbe fixálhatóak is, ez esetben csak a beállított irányba fújja a levegőt a ventillátor.

Távirányító billentyűzár A megfelelő gombok kombinációjával lezárhatjuk, illetve feloldhatjuk a billentyűzetet be- és kikapcsolt állapotban egyaránt.

Fagyvédelmi funkció Nincs szükség rá, hogy a berendezés fagyvédelméről gondoskodjon, vagy a kültérire ráfagyott jeget eltávolítsa, a gyártó már gondoskodott arról, hogy a berendezés kültéri egységét fagyvédelemmel ellássa

Noise Analysis Technology – hangtalan működés

Prémium távirányító Ergonomikus forma, informatív kijelző éjszakai háttérvilágítással, igényes kidolgozás

További információk

Antibakteriális szűrő

Energiaosztály

Garancia

WIFI

Zaj (dB)