Akció!

Black Art 09 2,5 kW

225 000 Ft

 

 

 

Elfogyott

Leírás

Klíma feketében. A Cascade termékcsalád 2019-es, vadonatúj modellje számtalan kényelmi és biztonsági funkcióval emelkedik ki a kínálatból. Nem csak szép, de okos is. Kiváló választás hosszútávra.

Garancia 5 év teljeskörű. A meghosszabbított garanciaidő érvényesítéséhez regisztráció szükséges.

Cold Plasma Ion Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket majd elektrosztatikus úton eltávolítja azokat. Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.

Wi-Fi távvezérlés Mobil telefonról, tabletről, számítógépről a világ bármely tájáról indíthatja, leállíthatja, beprogramozhatja, beállíthatja légkondicionálóját egy telepített program és a beépített wi-fi modul segítségével.

Temperálás Téli időszakban fagyvédelmi temperálásra is alkalmas a berendezés azáltal, hogy ebben az üzemmódban 8 ˚C-os hőmérsékletet tud biztosítani jelentős energiamegtakarítás mellett.

I feel funkció A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet

I set funkció A Ön beprogramozza a berendezés összes, használni kívánt működési paramétereit és funkcióit, az “I set” gomb használatával egyetlen gomb megnyomásával a berendezés beállítja azokat és aszerint üzemel.

Öntisztító funkció Nincsenek többé kellemetlen szagok. Az öntisztító funkció kiszárítja a beltéri egységet, megakadályozva ezzel a penészgombák megjelenését.

Okos légáram szabályozás A Fűtési üzemmódban lefelé, hűtéskor felfelé irányítja a kifújt levegőt.

Párátlanítás A párátlanítás segítségével a szobahőmérséklet változtatása nélkül csökkenthető a helyiség páratartalma. Különösen olyan helyeken jö ez jól, ahol a falak nyirkosak, nedvesek. Ilyen esetekben a párátlanítás funkcióval csökkenthető a falak penészesedédésének esélye és a kellemetlen dohos szag megelőzhető.

Beépített gázszivárgás érzékelő A beltéri egység gázszivárgás érzékelővel van ellátva, mely a hűtőközeg szivárgásakor jelzést küld a felhasználónak.

4 az 1-ben szűrő F1. Katalizátor szűrő: eltávolítja az illékony szerves anyagokat és gázokat. 2. Katekin szűrő: eltávolítja a baktériumokat és szerves anyagokat, ezáltal megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását. 3. Aktív szénszűrő: elnyeli a levegőben lévő káros részecskéket. 4. Cvitamin szűrő: kitölti a levegőt C-vitaminnal

Led kijelző Mai divatos megoldásként a beltéri egység közepén led kijelzőn olvashatja le az aktuális vagy éppen a beállított hőmérsékletet. Amennyiben ezt nem szeretné, a led kijelző kikapcsolható, az adatok és funkciók a távirányítón továbbra is követhetőek.

Turbó funkció A beltéri egység ventillátorát extra gyors fordulatszámra állítva lényegesen gyorsabban érhető el a kívánt hőmérséklet.

Automatikus újraindulás A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.

3D légáram A lamellák automatikus le-föl  és jobbra-balra  mozgatásával biztosítható a helyiség egyenletes hőmérséklete.

ECO üzemmód A berendezés a lehető legkevesebb áram felvételével biztosítja a megfelelő komfortérzetet.

 Éjszakai üzemmód  Ezen funkció használatával  a berendezés éjszaka is biztosítja Önnek a nyugodt pihenés lehetősőégét, hiszen biztosítja a megfelelő hőmérsékletet, közben megakadályozza a helyiség túlhűtését és túlfűtését.

Zár funkció A megfelelő gombok kombinációjával lezárhatjuk, illetve feloldhatjuk a billentyűzetet be- és kikapcsolt állapotban egyaránt.

További információk

Antibakteriális szűrő

Energiaosztály

Garancia

WIFI

Zaj (dB)