Panasonic Etherea Z – fehér

263 390 Ft

 

Panasonic Etherea Z (fehér) 2,0 kW 263 390 Ft

Panasonic Etherea Z (fehér) 2,5 kW 290 390 Ft

Panasonic Etherea Z (fehér) 3,5 kW 344 390 Ft

Panasonic Etherea Z (fehér) 4,2 kW 419 990 Ft

Panasonic Etherea Z (fehér) 5,3 kW 506 290 Ft

Panasonic Etherea Z (fehér) 7,1 kW 732 990 Ft

Kategória:

Leírás

Garancia 2 év teljeskörű garacia, a kompresszorra 5 év

Szezonális hatásfok A légkondicionáló berendezés nagyon jó szezonális hatásfokkal rendelkezik mind hűtés mind fűtés üzemmódban. Fűtésre is kitűnő, ajánlható elsődleges fűtési megoldásként is.

Szuper csendes Mindössze 19 dB zajszint szupercsendes üzemmódban a pihentető és nyugodt alvásért.

Econavi Az érzékelő képes felmérni az emberi aktivitás mértékét és elhelyezkedését a helyiségben, és a légáramlás ennek megfelelő irányításával maximális kényelmet és megtakarítást biztosít, és megállapítja, hogy napos vagy felhős-e az idő, illetve hogy éjszaka van-e. Erősebb napsütésben a rendszer csökkenti a felesleges fűtést.

Nanoex A nanoe™ nanoméretű részecskék segítségével tisztítja a helyiségek levegőjét. A Nanoe hatékonyan kiszűri a levegőben található, megtapadó mikroorganizmusokat, mint például baktériumokat, vírusokat és penészgombákat, ezáltal tisztább lakókörnyezetet eredményez. A Brit Allergia Szövetség tanúsítványával rendelkezik.

Mild dry hűtés Ez a megoldás megakadályozza a szoba páratartalmának hirtelen csökkenését, miközben biztosítja a beállított hőmérséklet megtartását. A relatív páratartalmat akár 10%-kal magasabban tartja a hagyományos hűtési folyamathoz képest. Ideális választás, ha bekapcsolt légkondicionáló mellett alszik.

Airwings Az Aerowings nagyobb kényelmet biztosít. A beltéri egység beépített kettős lapátozásával a levegő közvetlenül a mennyezetre áramoltatható, ezzel pedig zuhanyszerű hűtőhatás érhető el.

Csak hűtés Csak hűtés akár -10 °C-os hőmérséklet mellett. A légkondicionáló kizárólag hűtő üzemmódban működik, ha a külső hőmérséklet -10 °C.

Csak fűtés Fűtés akár -15 °C-os hőmérséklet mellett. A légkondicionáló hőszivattyú üzemmódban akár -15 oC-os külső hőmérséklet esetén is működik.

Szagtalanító funkció Szagtalanító funkció. A hőcserélő tisztítását biztosító funkció, amely megakadályozza a szagok terjedését. Működése alatt a ventilátor átmenetileg kikapcsolt állapotban marad, hogy a hőcserélő tisztítása közben ne keletkezzenek kellemetlen szagok.

Hot Start fűtési, valamint a fagymentesítési ciklus megkezdése után a beltéri ventilátor akkor lép működésbe, ha a beltéri hőcserélő már felmelegedett.

Nagy teljesítményű üzemmód

Soft dry üzemmód A „Soft Dry” üzemmód finom légáramoltatás segítségével csökkenti a szoba magas páratartalmát, így jelentős hőmérsékletingadozás nélkül biztosít komfortérzetet.

Wi-Fi, Okosotthon Opciósan rendelhető kiegészítők

3D légáram vezérlés Ez a funkció lehetővé teszi a légáramlás irányának függőleges és vízszintes irányú szabályozását, és távirányító segítségével kényelmesen beállítható.

Automatikus újraindulás Ez a funkció lehetővé teszi a berendezés biztonságos újraindítását, ha a működés valamilyen szokatlan ok, például áramszünet miatt leállt. Amint az áramellátás helyreállt, az egység megkezdi a leállás előtti paramétereknek megfelelő üzemelést.

LCD kijelzős vezeték nélküli távirányító

Valós idejű óra dupla működésidőzítővel Ezzel a funkcióval 24 órás időszakokra vonatkozóan megadhatja az egység bekapcsolásának és kikapcsolásának időpontját (óra és perc)

Öndiagnosztika Amennyiben egy adott funkció nem megfelelően működik, a rendszer öndiagnózist végez, ami egyszerűbb szervizelést tesz lehetővé.

További információk

Garancia

2 év

Energiaosztály

A+++

Fűtés

-15°C

Zaj (dB)

19

WIFI

Opció

Antibakteriális szűrő

Van