Panasonic Compact TZ

199 790 Ft

 

Panasonic Compact TZ 2,0 kW 199 790 Ft

Panasonic Compact TZ 2,5 kW 214 790 Ft

Panasonic Compact TZ 3,5 kW 247 190 Ft

Panasonic Compact TZ 4,2 kW 419 890 Ft

Panasonic Compact TZ 5,0 kW 430 700 Ft

Panasonic Compact TZ 6,0 kW 538 690 Ft

Panasonic Compact TZ 7,1 kW 646 590 Ft

Kategória:

Leírás

Az otthoni termékcsalád kompakt modellje kivételesen csendes, remek fűtési hatékonysággal rendelkezik. Szolgáltatásaiban felvonultatja azokat a funkciókat, melyek egy átlag otthonban elegendőek a kitűnő komfortérzet biztosításához. Állandó használatra ajánlott. Aki hűteni és fűteni is szeretné otthonát, s mindezt gazdaságosan, egészen biztosan örömét leli ebben a berendezésben.

 

Funkciók

Garancia 2 év teljeskörű garacia, a kompresszorra 5 év

Szezonális hatásfok A légkondicionáló berendezés jó szezonális hatásfokkal rendelkezik mind hűtés mind fűtés üzemmódban. Fűtésre is kitűnő, ajánlható elsődleges fűtési megoldásként is.

Szuper csendes Mindössze 20 dB zajszint szupercsendes üzemmódban a pihentető és nyugodt alvásért.

PM2,5 szűrő A levegőben lebegő részecskék (PM2,5) port, koszt, füstöt és folyadékcseppeket tartalmaznak. Ezek a 2,5 μm méretű részecskék könnyen bejutnak a tüdőbe, ezért egészségügyi problémákat okozhatnak.

Airwings Az Aerowings nagyobb kényelmet biztosít. A beltéri egység beépített kettős lapátozásával a levegő közvetlenül a mennyezetre áramoltatható, ezzel pedig zuhanyszerű hűtőhatás érhető el.

Csak hűtés akár -10 °C-os hőmérséklet mellett. A légkondicionáló kizárólag hűtő üzemmódban működik, ha a külső hőmérséklet -10 °C.

Csak fűtés  akár -15 °C-os hőmérséklet mellett. A légkondicionáló hőszivattyú üzemmódban akár -15 oC-os külső hőmérséklet esetén is működik.

Szagtalanító funkció  A hőcserélő tisztítását biztosító funkció, amely megakadályozza a szagok terjedését. Működése alatt a ventilátor átmenetileg kikapcsolt állapotban marad, hogy a hőcserélő tisztítása közben ne keletkezzenek kellemetlen szagok.

Hot Start fűtési, valamint a fagymentesítési ciklus megkezdése után a beltéri ventilátor akkor lép működésbe, ha a beltéri hőcserélő már felmelegedett.

Nagy teljesítményű üzemmód A gyors és hatékony intenzív üzemmód olyankor ideális, amikor az év legmelegebb vagy leghidegebb napjain használja a rendszert. Maximális teljesítménnyel dolgozik annak érdekében, hogy 15 percen belül elérje a kívánt hőmérsékletet

Soft dry üzemmód A „Soft Dry” üzemmód finom légáramoltatás segítségével csökkenti a szoba magas páratartalmát, így jelentős hőmérsékletingadozás nélkül biztosít komfortérzetet.

Wi-Fi, Okosotthon Opciósan rendelhető kiegészítők

3D légáram vezérlés Ez a funkció lehetővé teszi a légáramlás irányának függőleges és vízszintes irányú szabályozását, és távirányító segítségével kényelmesen beállítható. Csak TZ50, TZ60, TZ71 modelleknél

Kétirányú légáram vezérlés Ez a funkció lehetővé teszi a légáramlás irányának függőleges irányú szabályozását, és távirányító segítségével kényelmesen beállítható. Csak TZ20, TZ25,TZ35, TZ42 modelleknél

Automatikus újraindulás Ez a funkció lehetővé teszi a berendezés biztonságos újraindítását, ha a működés valamilyen szokatlan ok, például áramszünet miatt leállt. Amint az áramellátás helyreállt, az egység megkezdi a leállás előtti paramétereknek megfelelő üzemelést.

LCD kijelzős vezeték nélküli távirányító

Valós idejű óra egyszerű működésidőzítővel Ezzel a funkcióval 24 órás időszakokra vonatkozóan megadhatja az egység bekapcsolásának és kikapcsolásának időpontját (óra és perc)

Öndiagnosztika Amennyiben egy adott funkció nem megfelelően működik, a rendszer öndiagnózist végez, ami egyszerűbb szervizelést tesz lehetővé.

További információk

Garancia

2 év

Energiaosztály

A++

Fűtés

-15°C

Zaj (dB)

20

WIFI

Opció

Antibakteriális szűrő

Van