Cascade Bora

165 000 Ft

Cascade Bora 3,5 kW 175 260 Ft

Cascade Bora 5,3 kW 269 240 Ft

Cascade Bora 7,1 kW 334 000 Ft

Leírás

Az idei év legnagyobb slágere egyértelműen a Cascade Bora klímaberendezés, kiemelkedő ár-érték arányával kategóriájában egyszerűen verhetetlen. Olyan kimagasló tudással és szolgáltatásokkal rendelkezik, melyek eddig csak a magasabb kategóriában és az ezzel párosuló jóval magasabb árral voltak elérhetőek. Minőségéről mindent elmond az 5 év teljeskörű garancia. Az idei nyár legjobb választása.

 

Garancia 5 év teljeskörű, 10 év a kompresszorra. A meghosszabbított garanciaidő érvényesítéséhez regisztráció szükséges.

Cold Plasma Ion Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket majd elektrosztatikus úton eltávolítja azokat. Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.

Ajándék Wi-Fi távvezérlés Mobil telefonról, tabletről, számítógépről a világ bármely tájáról indíthatja, leállíthatja, beprogramozhatja, beállíthatja légkondicionálóját egy telepített program és a beépített wi-fi modul segítségével.

Temperálás Téli időszakban fagyvédelmi temperálásra is alkalmas a berendezés azáltal, hogy ebben az üzemmódban 8 ˚C-os hőmérsékletet tud biztosítani jelentős energiamegtakarítás mellett.

 

I feel funkció A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet

Párátlanítás A párátlanítás segítségével a szobahőmérséklet változtatása nélkül csökkenthető a helyiség páratartalma. Különösen olyan helyeken jö ez jól, ahol a falak nyirkosak, nedvesek. Ilyen esetekben a párátlanítás funkcióval csökkenthető a falak penészesedédésének esélye és a kellemetlen dohos szag megelőzhető.

Intelligens leolvasztás funkció A hagyományos leolvasztó rendszerekkel szemben, amik előre beállított időközönként leolvasztottak (akár óránként is), az intelligens rendszer csak akkor futtattja ezt, ha szükséges, ezzel is energiát takarít meg.

Led kijelző Mai divatos megoldásként a beltéri egység közepén led kijelzőn olvashatja le az aktuális vagy éppen a beállított hőmérsékletet. Amennyiben ezt nem szeretné, a led kijelző kikapcsolható, az adatok és funkciók a távirányítón továbbra is követhetőek.

Turbó funkció A beltéri egység ventillátorát extra gyors fordulatszámra állítva lényegesen gyorsabban érhető el a kívánt hőmérséklet.

Automatikus újraindulás A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.

Kétirányú légáram A lamellák automatikus le-föl mözgatásával biztosítható a helyiség egyenletes hőmérséklete. A lamellák függöleges irányba bármilyen szögbe fixálhatóak is, ez esetben csak a beállított irányba fújja a levegőt a ventillátor.

Zár funkció A megfelelő gombok kombinációjával lezárhatjuk, illetve feloldhatjuk a billentyűzetet be- és kikapcsolt állapotban egyaránt.

További információk

Garancia

5 év

Energiaosztály

A+, A++

Fűtés

-15°C

Zaj (dB)

28

WIFI

Van

Antibakteriális szűrő

Van